برگزاری مراسم اختتامیه دوره تابستانه فرهنگ و ارتباطات طلاب مرکز تخصصی کریمه اهل بیت علیهاالسلام

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۶ |
به گزارش روابط عمومی دانشگاه امام صادق علیه السلام و به نقل از دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات، مراسم اختتامیه دوره تابستانه فرهنگ و ارتباطات طلاب «مرکز تخصصی کریمه اهل بیت علیهماالسلام» روز چهارشنبه ششم شهریور ماه برگزار شد.
در این مراسم، طرفین ضمن ارزیابی مثبت نسبت به دوره مذکور از نظر سطح علمی و نظم برگزاری، بر ادامه همکاری‌ها در سطح بالاتر تأکید کردند.
شایان ذکر است دوره مذکور در بازه زمانی خرداد لغایت شهریور ۱۳۹۸ با ارائه ۸ درس (نظریه‌های ارتباطات، مبانی روانشناسی اجتماعی، کاربرد روانشناسی اجتماعی، ارتباطات جمعی، نظریه‌های جامعه‌شناسی، مبانی علم سیاست، مبانی و اصول سیاست‌گذاری فرهنگی، مبانی اسلامی سیاست‌گذاری فرهنگی) به میزبانی دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات برای جمعی از طلاب سطح خارج حوزه مشکات برگزار شد.

دفعات مشاهده: 120 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

تمام حقوق نزد دانشگاه امام صادق علیه السلام محفوظ است.