امضای تفاهم نامه همکاری با دانشگاه کوفه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۷ |
   همزمان با ایام ولادت حضرت علی بن موسی الرضا علیه‌السلام، دانشگاه امام صادق‌ علیه‌السلام و دانشگاه کوفه اقدام به امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک نمودند. این تفاهم‌نامه به منظور انجام همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی، و در جلسه‌ای که با حضور حجت الاسلام ولید عبدالحمید خلف فرج الله رئیس دانشکده فقه دانشگاه کوفه و دکتر علی الشیخ در تاریخ ۹۳/۰۶/۰۸ در دانشگاه تشکیل گردید به امضاء رسید. در این جلسه که حجت‌الاسلام و المسلمین میرلوحی مدیرکل روابط عمومی و بین‌المللی، دکتر عادل پیغامی معاون پژوهشی، دکتر کریمی رئیس اداره همکاری‌های علمی و بین‌المللی و جمعی از دیگر مسئولان دانشگاه امام صادق علیه‌السلام حضور داشتند دکتر ولید ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه امام صادق‌علیه‌السلام و دیدار با مسئولان دانشگاه، توضیحاتی پیرامون تاریخچه تاسیس دانشگاه کوفه و جایگاه آن در جامعه علمی کشور عراق ارائه داد. وی با اشاره به در اختیارگرفتن کرسی «حوار الادیان فی العالم الاسلامی» توسط این دانشگاه از یونسکو، خواستار فراهم‌شدن فرصت برای همکاری علمی با دانشگاه امام صادق‌علیه‌السلام گردید. وی سپس با اشاره به شرایط کنونی کشور عراق این قبیل همکاری‌ها را ضروری دانست.

در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین میرلوحی ضمن استقبال گرم از میهمانان، مطالبی را در مورد معرفی دانشگاه امام صادق علیه‌‌السلام و اهداف مشترک این دانشگاه با دانشگاه کوفه ارائه نمود.
در ادامه این جلسه دکتر پیغامی نیز ضمن عرض خوش آمدگویی به میهمانان، با اشاره به تجارب ارزنده دانشگاه امام صادق‌علیه‌السلام در انجام پژوهش‌های میان‌رشته‌ای از آمادگی کامل دانشگاه برای همکاری با دانشگاه کوفه خبر داد. وی با اشاره به تعداد بالای کتب تالیف شده در دانشگاه در موضوعات میان رشته‌ای، بیان داشت که دانشگاه امام صادق علیه‌السلام هیچ محدودیتی برای ارائه تجارب علمی خود به دانشگاه کوفه ندارد. معاون پژوهشی دانشگاه ابراز امیدواری کرد با اجرایی‌شدن هر چه زودتر این تفاهم‌نامه شاهد نتایج و برکات آن برای جامعه علمی دو کشور و ترویج آموزه‌های اهل‌البیت علیهم‌السلام باشیم. در پایان این جلسه مقرر گردید اداره همکاری‌های علمی و بین‌المللی پیگیر اجرایی‌شدن تفاهم‌نامه باشد.

دفعات مشاهده: 96 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر