امضای تفاهم نامه با موسسه تحصیلات عالی خصوصی اشراق افغانستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۲۳ |
روز چهارشنبه مورخ 5 خرداد 1395 دانشگاه امام صادق علیه السلام میزبان آقایان دکترمحمد سعید رضا زاده رئیس موسسه تحصیلات عالی خصوصی اشراق افغانستان و  جناب حجت الاسلام آقای سادات کیایی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی در هرات بود. میهمانان پس از ورود به دانشگاه مورد استقبال رسمی حجت الاسلام آقای حبیبیان (مدیر روابط عمومی)، و آقای دکتر سید مجید امامی (معاون پژوهشی دانشکده معارف اسلامی و ارتباطات) قرار گرفتند و در جلسه ای که با حضور آقایان دکتر پیغامی (معاون پژوهشی دانشگاه)، و دکتر عظیمی (سرپرست دفتر همکاری ها و ارتباطات علمی و بین‌المللی) در دفتر معاونت پژوهشی دانشگاه برگزارشد شرکت کردند.

در ابتدای جلسه آقای دکتر رضازاده به معرفی فعالیت های موسسه تحصیلات عالی اشراق پرداخت. ایشان رویکرد اصلی این موسسه را تربیت دانشجو در راستای اهداف ارزشی عنوان داشته و اظهار داشت: این موسسه از ابتدایی ترین مقطع تحصیلی (مهدکودک) تا مقطع تحصیلات تکمیلی به امر آموزش می‌پردازد و در این زمینه توانسته در رقابت با سایر موسسات و مراکز علمی کشور افغانستان جایگاه و رتبه خوبی را به دست آورد. وی ابراز امیدواری کرد که در سالهای آتی این مؤسسه بتواند مجوز تبدیل از موسسه آموزش عالی به دانشگاه را دریافت دارد.
     در ادامه آقای دکتر عظیمی ضمن خوشامدگویی به میهمانان در خصوص زمینه‌های همکاری و مفاد برنامه همکاری یکساله به ارائه توضیحاتی پرداخته و از آمادگی دفتر همکاری ها و ارتباطات علمی و بین المللی دانشگاه برای تسهیل ارتباطات علمی و پژوهشی با موسسه تحصیلات عالی اشراق خبر داد. پس از ایشان آقای دکتر امامی نیز با اشاره به اشتراکات فرهنگی و مذهبی با کشور افغانستان بر اهمیت و لزوم حفظ و توسعه ارتباطات فرهنگی میان دو کشور تاکید نمود.
     آقای دکتر پیغامی نیز با ابراز خرسندی از حضور رئیس موسسه تحصیلات عالی اشراق در دانشگاه امام صادق علیه السلام و با اشاره به وجود تفاهم نامه همکاری میان دو نهاد علمی عنوان داشت که دانشگاه امام صادق علیه السلام از توسعه همکاری های علمی با جامعه آکادمیک کشور افغانستان استقبال می کند. وی ابراز امیدواری کرد که با تمدید تفاهم نامه همکاری فی مابین شاهد اجرایی شدن هر چه سریع تر برنامه عمل همکاری یکساله باشیم.
     در پایان جلسه تفاهم نامه مشترک بین دانشگاه امام صادق علیه السلام و موسسه تحصیلات عالی اشراق برای مدت 5 سال دیگر تمدید و همچنین برنامه عمل یکساله با محوریت همکاری در زمینه فروش و تبادل کتب و هم‌چنین برگزاری کارگا‌ههای آموزشی توسط اساتید دانشگاه امام صادق علیه السلام برای اساتید و دانشجویان موسسه اشراق به امضا رسید.

بعد از اتمام جلسه جناب استاد رضازاده از بخشهای مختلف دانشگاه بازدید نمود. وی در حاشیه این بازدید در نشستی که انجمن علمی دانشجویان دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی با موضوع سیاست خارجی برگزار کرده بود شرکت نموده و به بحث و تبادل نظر با دانشجویان پرداخت.

دفعات مشاهده: 37 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر