انتصاب سرپرست گروه معارف اسلامی و دروس عمومی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۷ |
حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعدی طی حکمی بنا به پیشنهاد رئیس محترم دانشکده الهیات، معارف اسلامی و ارشاد آقای دکتر سید جواد حسینی را به عنوان  سرپرست گروه معارف اسلامی و دروس عمومی منصوب نمود. متن حکم به این شرح است :

جناب آقای دکتر سید جواد حسینی
بنا به پیشنهاد رئیس محترم دانشکده الهیات، معارف اسلامی و ارشاد و نظر به مراتب تعهد و سوابق جنابعالی، به موجب این حکم  شما را به عنوان سرپرست گروه معارف اسلامی و دروس عمومی منصوب مینمایم. معارف اسلامی فصل مقوم دانشگاه می باشد  فلذا صیانت و اعتلای حرکت علمی این معهد مبارک مبتنی بر معارف اسلامی ضرورت اجتناب ناپذیر است. معارف اسلامی دربازمهندسی سر فصل دروس نه تنها به عنوان مزج بلکه عین متن سر فصل دروس دانشگاه باید قرار بگیرد بر این اساس تناظر معارف تولیدی با رشته های تخصصی و ابتنای دروس تخصصی بر معارف اسلامی راهبرد اصلی خواهد بود که با همکاری همه اساتید و دغدغه‌مندان إن‌شاء‌الله محقق خواهد شد.
استفاده از مراکز معتبر و اساتید مبرز این حوزه نقش مؤثری بر اتقان و سرعت حرکت خواهد داشت. ضمن تشکر از زحمات آقایان دکتر قانع و دکتر مصلایی پور، توفیق جناب عالی را تحت توجهات حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریه از خداوند متعال خواستارم.

حسین علی سعدی
رئیس دانشگاه امام صادق علیه السلام

دفعات مشاهده: 1078 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر