اداره همکاری‌ها میزبان یک هیات دانشگاهی از دانشگاه فدرال کریمه خواهد بود

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۸ |

اداره همکاری ها و ارتباطات علمی بین المللی معاونت پژوهش روز یک شنبه مورخ 19 آبان ماه میزبان یک هیات دانشگاهی از دانشگاه فدرال کریمه ورنادسکی(روسیه) می باشد. هدف از تشکیل این جلسه آشنایی با فرصت های همکاری با دانشگاه مزبور و امضای تفاهم نامه همکاری فی مابین می باشد.
 از اعضای محترم هیات علمی علاقه مند به حوزه مطالعات روسیه دعوت می شود در این جلسه که  از ساعت 14 تا 15 در سالن تدبیر تشکیل می شود شرکت فرمایند.
اعضای این هیات دانشگاهی شامل آقایان "آلکسی سوخاروکف" معاون علمی رئیس دانشکده زبان های شرقی و تاتار کریمه، "ایگور تسویرکن" کارشناس ارشد اداره آموزش بین المللی اداره فعالیت های بین المللی دانشگاه فدرال کریمه و خانم "الویرامیرساله" معاون اداری رئیس دانشکده زبان شرقی و تاتار کریمه در دانشگاه فدرال کریمه می باشند.
 اداره همکاری ها و ارتباطات علمی بین المللی

دفعات مشاهده: 181 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر