جهانگردی پدیدهای مکشوف در دنیا و مغفول در کشور ماست. این پدیده چند وجهی دنیای امروز، در مسیر توسعه خود توانمندی های فراوانی را آشکار کرده است. زمانی که به عنوان عامل مهم برنامهریزی اقتصادی کشورها، گاهی به عنوان ابزار تبادل و ارتباطات فرهنگی، دوره ای به عنوان ابزار دیپلماسی عمومی و گسترش صلح، و حتی مواقعی به عنوان ابزار توسعه اجتماعی در جوامع و .... شناخته شده است.
جهانگردی امروزه نه صرفا با یک رویکرد اقتصادی یا فرهنگی بلکه به عنوان یک جعبه ابزار در برنامه ریزی و سیاستگذاری کلان کشور می توان به آن نگاه کرد.که به فراخور اهداف و اولویت ها می تواند نتایج متفاوت و متنوعی از آن به دست آورد.
این شماره از نشریه با یادداشت هایی از دکتر محمدهادی همایون، دکتر شهاب طلایی، دکتر مهدیه شهرابی، دکتر سید محمد موسوی، محمد امین گزار، عباس نیکزاد، امیرحسین اسکندری و میثم عباسی و پرداختن به موضوعات مختلفی از جمله مفاهیم و مبانی قرآنی جهانگردی، سرنوشت گردشگری در برنامه ششم توسعه، گردشگری مذهبی، مقاوم سازی گردشگری، گردشگری کشاورزی، روابط سیاسی و گردشگری، هوش مصنوعی و گردشگری و در نهایت ساماندهی نظام مالیات گردشگری به طیف متنوعی از مفاهیم و زوایای جهانگردی پرداخته است. تنوع یادداشتهای سیاستی به نوعی گویای تنوع ظرفیتها و ابعاد جهانگردی است.
دفعات مشاهده: 302 بار |
دفعات چاپ: 71 بار |
دفعات ارسال به دیگران: 0 بار |
0 نظر