گزارش خبری برگزاری «دوره تخصصی شبیه ساز زبان انگلیسی» با حضور طلاب خارجی مدرسه عالی امیرالمومنین علیهالسلام
اهمبرنامههای صبح روز دوره:
۱-استقبال از هیات اعزامی از مدرسه عالی امیرالمومنین و سرو صبحانه
۲-بازدید از محیط دانشگاه امام صادق علیهالسلام؛
۳-جلسه آشنایی با مرکز رشد دانشگاه و ارائه جناب آقای سرآبادانی؛
۴-جلسه آشنایی با پژوهشگاه دانشگاه امام صادق علیهالسلام و ارائه جناب آقای دکتر نعمتی
دوره تخصصی شبیه ساز زبان انگلیسی ، در روز چهارشنبه سیزدهم اردیبهشت ماه با میزبانی دانشگاه امام صادق علیه السلام و با حضور هیئتی از طلاب خارجی با ملیت های مختلف از جمله هند ، پاکستان ، فرانسه ، هلند و دانمارک از مدرسه عالی امیرالمومنین وابسته به جامعه المصطفی العالمیه از شهر قم برگزار گردید.
در ابتدای بازدید مهمانان از مرکز رشد دانشگاه بازدید به عمل آورده و توسط رئیس و مسئولان مرکز رشد، در جریان فعالیت ها، تولیدات و دستاوردهای این مرکز قرار گرفتند.
در ادامه مهمانان با حضور در ساختمان پژوهشگاه، در جلسه ای با حضور جناب آقای دکتر نعمتی (رئیس محترم پژوهشگاه) ، با رسالت و فعالیتهای این بخش آشنا شدند. همچنین در جلسه ای مشترک با عنوان ضرورت گفتگوی ادیان با حضور جناب آقای دکتر رضا اکبری ، بحث و گفتگوی علمی بین مهمانان و اساتید شکل گرفت.
شایان ذکر است طلاب مدرسه عالی امیرالمومنین علیه السلام در نشستی با حضور جناب آقای دکتر پویا پیرملکی ، با فعالیت های مجموعه وبینار های بین المللی هدهد آشنا شدند.
در پایان این بازدید، ارائه علمی با عنوان فرصت ها و چالش های شیعه پژوهی در غرب با ارائه جناب آقای سید عاکف زیدی صورت پذیرفت.
تمامی برنامه های علمی و سخنران محور به زبان انگلیسی و با حضور دانشجویان دانشگاه برگزار گردید.
آلبوم تصاویر: