کارگاه علمی دانشگاه آینده با حضور مشاور وزیر علوم تحقیقات و فناوری

| تاریخ ارسال: 1402/11/18 |
بسمه تعالی

با پیگیریهای دفتر آموزشهای آزاد و بین الملل دانشگاه ؛  اولین کار رسمی و عمومی دفتر در قالب برگزاری نشست علمی و کارگاه آموزشی دانشگاه آینده با حضور نمایندگان وزارت عتف، اساتید دانشگاهها، اعضای اتاق فکر وزارت عتف و دانشجویان برگزار شد که مورد تقدیر شرکت کنندگان قرار گرفت.شایان ذکر است دفتر طی سالهای گذشته اقدامات خوب زیربنایی لازم را برای اخذ مجوز جذب دانشجوی خارجی، ارتباط با مجموعه های داخلی و خارجی مرتبط، طراحی دوره های آموزش آزاد و همچنین مدارس فصلی انجام داده است که هم باید اطلاع رسانی شود، هم کار امروز با سرعت و کیفیت بیشتر، تداوم یابد و هم ظرفیت اساتید و دانشکده ها پای کار بیاید. ان شاء الله.امید است که با حمایت اساتید محترم و ارایه پیشنهاد و موضوع برای اجرا در قالبهای مختلف آموزش آزاد، کارهای بعدی بهتر و موثرتر انجام شود.در پایان به اطلاع اساتید بزرگوار میرساند که نظر به کاربردی بودن، اهمیت داشتن و نوآور بودن مباحث امروز، معاونت آموزشی آمادگی دارد، در قالب کارگاه دانش افزایی بحثهای امروز را برای اساتیدی که درخواست دارند برگزار نماید.

دفعات مشاهده: 94 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر