| تاریخ ارسال: 1404/8/3 | 

بررسی همکاری علمی با کشور تایلند با حضور رئیس انجمن دانش‌آموختگان ایران-تایلند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امام صادق علیه السلام، یکشنبه مورخ ۲۰ مهرماه ۱۴۰۴، دکتر سید مبارک‌حسینی، رئیس انجمن دانش‌آموختگان ایران-تایلند و به اتفاق هیات همراه، طی جلسه‌ای با حضور دکتر افتخاری؛ رئیس دانشگاه امام صادق علیه‌السلام و دکتر اکبری، رییس دانشکده الهیات، معارف اسلامی و ارشاد و سایر مسئولان دانشگاه به بررسی ظرفیت های علمی طرفین و زمینه های همکاری علمی، پژوهشی و فرهنگی پرداختند.
در این جلسه دکتر افتخاری درباره جامعه شیعیان تایلند و امکان ارتباط بیشتر دانشگاه با شیعیان آن کشور نکاتی را بیان کرد. در این جلسه که به همت دکتر مطیعی عضو هیئت علمی گروه علوم قرآن و حدیث تشکیل شد، آقایان دکتر سلمان نژاد، معاون پژوهش، دکتر نصراللهی، مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر زندیه رئیس مرکز تبلیغ و عطاری، مدیر اداره امور بین‌الملل دانشگاه حضور داشتند و به تبادل نظر با سید مبارک و همراهان پرداختند. 
در ابتدای حضور هیات تایلندی در دانشگاه نیز دکتر نصراللهی، مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه امام صادق علیه‌السلام در جریان بازدید میهمانان از بخش های مختلف دانشگاه، توضیحاتی را درباره رویکرد بین‌المللی دانشگاه و شرایط جذب دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه امام صادق علیه‌السلام بیان کرد. دکتر سید مبارک نیز ابراز داشت که دانشگاه امام صادق علیه‌السلام میتواند مقصدی مناسب و جذاب برای شیعیان تایلندی مستعد در عرصه آموزش عالی به شمار برود.
این دیدار در راستای تقویت ارتباطات علمی و فرهنگی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام با جوامع شیعی سایر کشور صورت گرفت.


CAPTCHA
دفعات مشاهده: 124 بار   |   دفعات چاپ: 50 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر