| تاریخ ارسال: 1398/6/9 |
با استناد به شرح وظایف اداره‌کل روابط عمومی و بین‌المللی مصوب شورای دانشگاه در تاریخ ۱۳۸۹/۰۵/۲۳ مبنی بر «سیاستگذاری و نظارت بر فرآیند ارتباط با رسانه‌ها »  آیین‌نامه ارتباط با صداوسیمای جمهوری اسلامی و خبرگزاری‌ها در دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به شرح زیر ابلاغ می‌گردد.

۱. برقراری ارتباط با صداوسیمای جمهوری اسلامی و خبرگزاری‌ها منحصراً بر عهده اداره کل روابط عمومی و بین‌المللی می‌باشد.
۲. دعوت از شبکه های مختلف سیمای جمهوری اسلامی در برنامه‌های زیر صورت می‌گیرد:
  • برنامه های تعظیم شعائر و اصلی دانشگاه که توسط اداره کل روابط عمومی و بین‌المللی یا با تأیید این اداره کل برگزار می‌گردد.
  • برنامه های رسمی دانشکده‌ها و بخش‌های مختلف که در سطح ملی یا بین‌المللی برگزار می‌گردد و از بّعد خبری، دارای ارزش خبری باشد.
  • برنامه‌های علمی،‌ پژوهشی، فرهنگی، ‌تبلیغی و... که در راستای اهداف کلان دانشگاه برگزار می‌گردد.
  • سایر برنامه ها به تشخیص اداره کل روابط عمومی و بین المللی
۳. دعوت از خبرگزاری‌ها در برنامه‌های زیر صورت می‌گیرد:
  • برنامه های رسمی دانشکده‌ها و بخش‌های مختلف که در سطح ملی یا بین‌المللی برگزار می‌گردد.
  • سایر برنامه ها به تشخیص اداره کل روابط عمومی و بین المللی
۴. مسئول واحد برگزار کننده برنامه لازم است حداقل ۵ روز کاری قبل از برنامه درخواست خود را جهت ارتباط دانشگاه با صداوسیما و خبرگزاری‌ها به اداره‌کل روابط عمومی و بین‌المللی ارائه نمایند. ذکر نام و شماره تماس نماینده هر بخش جهت معرفی به رسانه ها الزامی می‌باشد.
۵. ورود خبرنگاران پس از درخواست هر واحد و تأیید اداره‌کل روابط عمومی و بین‌المللی امکان‌پذیر می‌باشد. ورود خبرنگاران خواهر در حدضرورت و صرفاً با رعایت حجاب برتر(چادر) امکان‌پذیر است.

دفعات مشاهده: 3357 بار   |   دفعات چاپ: 400 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر