تفاهم نامه همکاری با موسسه مطالعات اقتصادی اکومد بل‍‍‍‍‍ژیک

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۱۸ |
روز شنبه مورخ 22 خرداد 1395 دانشگاه امام صادق علیه السلام و مؤسسه مطالعات اقتصادی اکومد (EcoMod) بلژیک اقدام به امضای تفاهم نامه همکاری نمودند.

این تفاهم نامه که به امضای آقایان دکتر پیغامی معاون پژوهشی دانشگاه و پروفسور علی بایار رئیس موسسه اکومد رسید شامل محورهای آموزشی، پژوهشی و فعالیت های مشاوره ای دوجانبه است. برگزاری کارگاه های مدل سازی اقتصادی در جمهوری اسلامی ایران و کشورهای همسایه نیز از دیگر محورهای این تفاهم نامه است. لازم به ذکر است مقدمات امضای این تفاهم نامه در جریان بازدید ماه قبل آقای پروفسور بایار از دانشگاه فراهم شده بود. آقای پروفسور بایار رئیس مؤسسه اکومد، استاد دانشگاه بروکسل، مشاور بانک مرکزی اروپا و صندوق بین المللی پول است.

دفعات مشاهده: 409 بار   |   دفعات چاپ: 88 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر