دانشکده معارف اسلامی و مدیریت در یک نگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۱۸ |
دانشکده معارف اسلامی و مدیریت، پنجمین دانشکده از دانشکده های دانشگاه امام صادق علیه السلام است که در دوره مدیریت حضرت آیت الله مهدوی کنی تاسیس شد.

این دانشکده در سالهای اول با مدیریت مهندس زاهد اداره شد و از همان بدو تاسیس در سه گرایش مالی، بازرگانی و صنعتی در مقطع کارشناسی ارشد پیوسته دانشجو جذب کرد.

از میانه دهه هفتاد مهندس رضوی دومین رییسی بود که مسولیت دانشکده را برعهده گرفت. طی این سالها کم کم تعداد دانشجویان ورودی افزایش یافت.

در سالهای پایانی دهه هفتاد، دکتر علی رضاییان مسولیت دانشکده را برعهده گرفت. در این دوره کم کم گروه های علمی تشکیل شدند و همزمان اولین دانش آموختگان دانشکده برای تدریس و همکاری علمی به دانشکده بازگشتند. مدیریت طولانی و نزدیک به یک دهه‌ی دکتر رضاییان فرصتی را ایجاد کرد که دانش آموختگان این دانشکده در دانشگاه های معتبر داخلی ادامه تحصیل داده و نوید بخش دوره ای با شکوه از بازگشت‌شان به دانشکده شود. در همین دوره و از سال 1386 گرایش چهارمی نیز به برنامه درسی دانشکده اضافه شد. برنامه درسی گرایش دولتی، با ترکیب نویی از مواد درسی و محتوای علمی قابلیت دانشکده برای طراحی برنامه های درسی اسلامی، بروز، کاربردی و بومی را نوید می داد.

از سال 1391 برای اولین بار یکی از دانش آموختگان همین دانشکده که مقطع دکتری خود را در دانشگاه تربیت مدرس گذرانده بود مسولیت این دانشکده را برعهده گرفت. دکتر گودرزی با سوابق اجرایی و علمی درخشان خود سکان هدایت دانشکده را تا سال 1395 در دست داشت. در این دوره گروه های علمی تثبیت شده و برنامه دکتری مالی و خط مشی گذاری اجرایی شد.

پنجمین رییس دانشکده نیز از دانش آموختگان همین دانشکده است که مقطع دکتری خود را در دانشگاه تربیت مدرس گذرانده است. دکتر میثم لطیفی از سال 1395 تاکنون مسولیت دانشکده را برعهده دارد. در این دوره و در امتداد جریان علمی قبلی، روندهای زیر ادامه یافت.
  1. تکمیل ظرفیت گروه ها با اساتید جوان، عالم و دلسوز
  2. بهره گیری از استادان برجسته کشوری به صورت هیئت علمی وابسته در گروه ها
  3. تشکیل هسته های علمی مسئله محور
  4. بازنگری در برنامه درسی و تدوین برنامه جدید درسی