پذیرش دکتری دانشگاه امام صادق علیه السلام

| تاریخ ارسال: 1398/10/18 |
قبولی در آزمون دکتری سازمان سنجش متقاضیان می بایست در آزمون دکتری سنجش ثبت نام و در صورت اعلام قبولی بقیه مراحل ذیل را پیگیری نمایند.
دارابودن گواهی آزمون معارف اسلامی دانشگاه این آزمون معمولا سالی دوبار توسط دانشگاه برگزار می شود برای اطلاعات بیشتر به صفحه آزمون معارف مراجعه نمایید.
دعوت به مصاحبه علمی داوطلبانی امکان حضور در مصاحبه علمی خواهند داشت که گواهی آزمون معارف اسلامی را داشته باشند. جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر کلیک نمایید.
تایید صلاحیت عمومی توسط گزینش پس از انجام مصاحبه شفاهی و تایید توسط دانشکده،پرونده داوطلب از طریق ستاد آموزشی به هیات گزینش دانشجو ارسال و پس از بررسی و تایید نهایی، اسامی حائزین شرایط در پرتال سازمان سنجش آموزش کشور ثبت می گردد.نتیجه نهایی از طریق سایت سازمان سنجش اعلام می شود.
ارائه گواهی زبان در هنگام ثبت نام قبول شدگان می بایست درهنگام ثبت نام دوره تحصیلی مدرک زبان خود را به اداره امور آموزشی ارائه دهند. لازم به ذکر است که آزمون زبان دانشگاه در شهریور هر سال برگزار می شود و برای اطلاع بیشتر به اطلاعیه های آزمون زبان مراجعه نمایید.

دفعات مشاهده: 14886 بار   |   دفعات چاپ: 407 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر