اطلاع رسانی دومین وبینار از مجموعه وبینارهای پروژه هدهد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۱۸ |
هد ایت هد فمند به سوی بین‌المللی شدن دانشکده معارف اسلامی و مدیریت

:beginner: دومین وبینار از مجموعه وبینارهای پروژه هدهد ان‌شاءالله در تاریخ ۲۹ بهمن‌ماه ۱۳۹۸ در سالن شهید صدر (ره) دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برگزار خواهد شد.

:fleur_de_lis: عنوان وبینار: مدیریت اسلامی؛ چالش‌ها و فرصت‌ها
Topic: Researching management from an Islamic perspective, challenges & opportunities

:studio_microphone: سخنران اصلی وبینار: آقای دکتر علی اصلان

:scroll: اصلان دکتری خود را از دانشگاه آکسفورد دریافت کرده و هم‌اکنون پژوهشگر پسا دکتری در دانشگاه هامبورگ آلمان است. بخش قابل توجهی از تحقیقات او در زمینه تاثیر ادیان ابراهیمی (به طور خاص اسلام) بر تئوری و عمل مدیریت است. او موفق شده از چندین موسسه و سه دانشگاه معتبر در دنیا (آکسفورد انگلستان، هامبورگ آلمان و وین اتریش) برای انجام تحقیقات خود حمایت مالی بالغ بر ۴۸۰ هزار یورو دریافت کند.
مقالات این پژوهشگر جوان و فعال در حوزه مدیریت اسلامی در معتبرترین مجلات مدیریتی جهان (از جمله مجلات آکادمی مدیریت) به چاپ رسیده و بدون تردید نقش موثری را در تقویت گفتمان مدیریت اسلامی در جامعه علمی مدیریت جهان ایفاء کرده است. فرآیند داوری و چاپ برخی از مقالات او چندین سال به طول انجامیده و دقت زیادی در نوشتن آنها به خرج داده شده است.

:warning: جهت برگزاری موثر وبینار نیاز است اساتید و دانشجویان محترم، این مقالات را مطالعه و مشارکت موثری در وبینار داشته باشند.
لیست برخی از مهمترین مقالات دکتر علی اصلان:

:one: Gümüsay, A. A., Smets, M., & Morris, T. (2019). ‘God at Work’: Engaging Central and Incompatible Institutional Logics through Elastic Hybridity. Academy of Management Journal, (ja).

:two: Gümüsay, A. A. (2018). Embracing religions in moral theories of leadership. Academy of
Management Perspectives.

:three: Gümüsay, A. A. (2018). Unpacking entrepreneurial opportunities: an institutional logics perspective. Innovation: Management, Policy and Practice, 20(3), 209–222.

:four: Gümüsay, A. A. (2017). The Potential for Plurality and Prevalence of the Religious Institutional Logic. Business & Society.

:five: Gümüsay, A. A. (2016). Religion & Leadership: Ancient wisdom for a modern world?.

:six: Gümüsay, A. A. (2015). Entrepreneurship from an Islamic Perspective. Journal of Business Ethics, 130(1), 199–208.

:linked_paperclips: فایل کامل مقالات دکتر اصلان برای افرادی که در وبینار ثبت‌نام کنند، ارسال خواهد شد.

:page_facing_up: گواهینامه حضور در وبینار به افراد شرکت‌کننده اهداء خواهد شد.

:books: قرار است خلاصه‌ای از جلسات وبینار پیاده‌سازی و چاپ شود. از میان افراد شرکت‌کننده تعدادی برای همکاری در چاپ این کتاب انتخاب خواهند شد.

:100: جهت ثبت‌نام به دفتر دانشکده معارف اسلامی و مدیریت (آقای احمدی) مراجعه فرمایید.

:dollar: هزینه ثبت‌نام: ۵۰ هزار تومان

:small_blue_diamond:اخبار دانشکده معارف اسلامی و مدیریت دانشگاه امام صادق علیه‌السلام
:diamonds

دفعات مشاهده: 1398 بار   |   دفعات چاپ: 222 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر