بازدید از مجموعه سایپا پرس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۱۸ |

#گزارش
#بازدید

:beginner: بازدید از مجموعه سایپاپرس؛ بزرگ‌ترین مجموعه تولید قطعات پرسی خودرو در خاورمیانه در تاریخ ۱۷ آذرماه ۱۳۹۸

:small_orange_diamond: در این بازدید که با رویکرد بررسی مسائل خطوط تولید برگزار شد، آقای دکتر رازینی به پاسخگویی نسبت به سوالات جمعی از دانشجویان پرداختند.

:small_orange_diamond: از تمام خطوط تولید مجموعه مذکور (خط برش‌کاری، خط پرس و خط مجموعه‌سازی (Assembling)) بازدید انجام شد و توضیحات تفصیلی پیرامون چگونگی و بایسته‌های یک خط تولید استاندارد ارائه گردید.

:point_left: این بازدید از طرف دفتر مطالعات صنعت ویژه دانشجویان رشته معارف اسلامی و مدیریت برگزار گردید. در ادامه ترم تحصیلی نیز بازدید‌های تخصصی دیگری را از صنعت خودروسازی در نظر گرفته شده است.

:white_check_mark: اخبار دانشکده معارف اسلامی و مدیریت دانشگاه امام صادق علیه‌السلام

دفعات مشاهده: 1571 بار   |   دفعات چاپ: 529 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر