رونمایی از نشریه دانشجویی ایستگاه مدیریت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۱۸ |
جلسه رونمایی از نشریه دانشجویی ایستگاه مدیریت با حضور پر شور دانشجویان برگزار شد:

:diamond_shape_with_a_dot_inside: پس از قرائت آیاتی چند از قرآن کریم، سردبیر گروه ایستگاه مدیریت توضیحاتی درباره دغدغه اصلی، مسیر طی شده و چشم‌انداز این گروه ارائه دادند.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: آقای حسین آماده؛ دبیر پرونده ویژه، در مورد رسالت پرونده ویژه شماره ۸ و محورهای آن نکاتی را بیان کردند. در نهایت یادداشت‌های پرونده ویژه و نکات برجسته آن بیان شد.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: آقای دکتر خلیل نوروزی به عنوان سخنران نخست مراسم در مورد چالش اصلی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام سخنانی ایراد کردند. ایشان بر این نکته تاکید داشتند که تفاوت‌های موجود بین اعضای دانشگاه، مزیت اصلی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام محسوب می‌شود و سلب این مزیت در واقع جنایت نسبت به همه‌ ارکان دانشگاه است.

ایشان پس از تشکر از گروه ایستگاه مدیریت این گروه را جزو بزرگترین گروه‌های تشکیل شده در بطن انجمن دانشجویی در دانشگاه دانستند.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: در ادامه جناب آقای دکتر مصباح‌الهدی باقری خلاصه‌ای از داستان تشکیل نشریه مدیر نخستین نشریه دانشجویی کشور، ایستگاه مدیریت را در ادامه این مسیر دانستند. ایشان با تذکر این نکته که نباید در سطح سرزنش و انتقاد به دانشگاه ماند تاکید کردند که این انتقاد باید تبدیل به حرکت شود.

دکتر باقری مشکل اصلی دانشگاه را #طلب_و_تولیت دانستند. تفصیل این نکته در یادداشت ایشان در نشریه ایستگاه مدیریت موجود است.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: در پایان جلسه نیز از از فعالین انجمن تقدیر شد.

:white_check_mark: اخبار دانشکده معارف اسلامی و مدیریت دانشگاه امام صادق علیه‌السلام
#گزارش
#ایستگاه_مدیریت

دفعات مشاهده: 1158 بار   |   دفعات چاپ: 181 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر