قابل توجه اساتید اطلاعیه دانشکده مدیریت دانشگاه امام صادق ع در خصوص برگزاری کلاس های مجازی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۱۱ |

اساتید گرامی سلام علیکم

احتراما نظر شما را به  اطلاعات مورد نیاز برای سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه امام صادق علیه السلام (سامانه "سما") جلب می کنیم:

لینک کانال آموزشی نحوه استفاده از امکانات سامانه در پیام رسان بله:
SamaIsu

لینک ورود به سامانه آموزشی:

در ضمن در صورت تمایل به برگزاری کلاس به صورت مجازی حتما به نکته های زیر نیز توجه بفرمایید:

قوانین کلی در مورد آموزش الکترونیکی:

- چنانچه کلاس‌ها در سامانه سما به صورت مجازی برگزار شود دیگر نیازی به برگزاری کلاس جبرانی نیست.
- کلاس می‌تواند به صورت برخط (آنلاین) یا غیر بر خط (آفلاین) در همین سامانه برگزار شود.
- برگزاری کلاس مجازی در غیر از سامانه سما (مثلا در پیام‌رسان‌ها و ...) غیر موجه بوده و رافع جبرانی کلاس‌ها نمی‌باشد.

چنانچه کلاس‌ها به صورت برخط برگزار می‌شود:

1- کلاس باید در زمان و ساعت خودش برگزار شود تا دانشجویان بتوانند حتما در کلاس حضور داشته باشند.
2- نهایتا تا روز جمعه مورخ ۱۶ اسفند به این شماره پیامک بزنید. ۰۹۰۲۷۴۹۴۷۰۱ تا از طریق کانال دانشکده به اطلاع دانشجویان برسد.
3-چنانچه استاد محترم خودشان با دانشجویان کلاس برای برگزاری هماهنگ کردند نیازی نیست به دانشکده اطلاع دهند.

چنانچه کلاس به صورت غیر بر خط (آفلاین) برگزار می‌شود:

1- حتما به دانشکده نیز اطلاع دهید تا به دانشجویان اطلاع رسانی شود برای استفاده از محتوای کلاس به سامانه وارد شوند.
2- کلاس آفلاین می‌تواند شامل فایل صوتی، متن،‌ پاورپونت و ... باشد که توسط استاد بارگذاری می‌شود و دانشجویان موظف‌اند بارگیری و استفاده کنند.
3- برای این کلاس‌ها حتما از قسمت آزمون حداقل یک سوال برای دانشجویان قرار دهید تا شاهدی برای استفاده کامل از فایل بارگذاری شده باشد.

در صورت وجود سوال یا اشکال از ساعت 8-12 صبح می‌توانید:

1- برای سوالات فنی با معاونت آموزش داخلی 251 تماس بگیرید.
2- در غیر این صورت با دفتر دانشکده به شماره داخلی 343 تماس حاصل فرمایید.

با تشکر

دفعات مشاهده: 1052 بار   |   دفعات چاپ: 215 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر