جلسه شماره ۱۸۶ مورخ ۱۳۹۸/۱۰/۲۳

۱- پیشنهاده رساله دکتری آقای عمار امیری آرانی با عنوان «مبانی و حدود حقوق شهروندی اقلیت‌های موضوع اصل چهاردهم قانون اساسی در نظام حقوقی ایران در پرتو آموزه‌های اسلامی» مجددا مورد بررسی قرار گرفت و به سبب عدم احراز نوآوری در آن به تصویب نرسید. مقرر شد: الف)‌ دانشجو در جلسه آتی شورای دانشکده حاضر شده و از ایده خود دفاع کند. ب) با عنایت به شباهت پلان و محتوای عنوان پیشنهادی با رساله دکتری آقای سیدمصطفی میرمحمدی،‌ علاوه بر ضمیمه کردن پلان رساله مزبور،‌ وجه تمایز آن مشخص شود. وجه بیان شده در نامه دانشجو (تفاوت حقوق شهروندی و حقوق انسانی) کافی تشخیص داده نشد. پ) وجه تمایز بیان شده با کتاب خانم فاطمه فهیمی قابل قبول شناخته نشد. پلان کتاب به پیشنهاده ضمیمه گردد. ت) علاوه بر بیان وجه تمایز پیشنهاده با مباحث جلد دوم کتاب «تحلیل مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران؛ مبتنی بر اصول قانون اساسی» نوشته آقای عباس کعبی، پلان کتاب به پیشنهاده ضمیمه گردد.

۲- پیشنهاده پایان‌نامه آقای نویدرضا کیوانی با عنوان «قرارداد تأمین سرمایه جمعی در حقوق ایران و فقه امامیه با مطالعه تطبیقی در حقوق ایالات متحده آمریکا» به راهنمایی دکتر طاهر حبیب‌زاده و مشاوره دکتر مرتضی شهیدی به تصویب رسید و مقرر شد نکات زیر پس از اصلاح به تایید استاد راهنما و مدیر گروه برسد: الف) ایرادات ویرایشی اصلاح شود. ب)‌ سوالات فرعی حذف شده و حداکثر دو سوال اصلی به همراه دو فرضیه متناظر با آنها ارائه شود. پ)‌ روش تحقیق اصلاح شود. ت)‌ پلان به صورت فصل‌بندی و همراه با جزئیات ارائه شود.

۳-
پیشنهاده پایان‌نامه آقای محمدصادق اصغری با عنوان «مبانی، احکام و آثار وصیت بر شخص حقوقی» به راهنمایی دکتر عالی‌پناه و مشاوره دکتر          به تصویب رسید و مقرر شد نکات ذیل زیر نظر استاد راهنما اصلاح شود: الف) مبانی در فصول پلان منعکس شود. ب)‌ سوال فرعی حذف شده و حداکثر دو سوال اصلی به همراه دو فرضیه متناظر با آنها ارائه شود.

۴- پیشنهاده رساله دکتری آقای ولی‌الله حیدرنژاد با عنوان «رژیم حقوقی مطلوب مشاغل سخت و زیان‌آور در حقوق ایران، با مطالعه تطبیقی اتحادیه اروپا» مورد بررسی قرار گرفت. شورای دانشکده ضمن تقدیر زحمات دانشجو در بیان جزئیات، نوآوری متناسب با رساله دکتری را احراز نکرد و در نتیجه به تصویب نرسید.

دفعات مشاهده: 695 بار   |   دفعات چاپ: 153 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر