فراخوان ملی داده کاوی هوشمند به توان شناختی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۳ |
به اطلاع می‌رساند ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی به منظور مطالعه و تحلیل اثر شرایط کرونا بر دینامیک رفتار، نگرش و گفتمان جامعه، شناخت بهتر جامعه ایرانی در شرایط بحرانی، فهم بهتر اثربخشی سیاست‌ها و روش‌های اجرا شده در کشور و کمک به طراحی قدم‌های بعدی برای عبور از این بحران با حداقل تنگنا برای آحاد جامعه، اقدام به برگزاری «فراخوان ملی شناخت تحلیل گفتمان و رفتار جامعه ایرانی در بحران کرونا» نموده است.
علاقمندان می‌توانند در قالب تیم‌های دانشگاهی، شرکت‌ها، موسسات فعال و تیم‌های تخصصی، پیشنهاد خود را در بازه زمانی۱۳۹۹/۰۲/۲۷ لغایت ۱۳۹۹/۰۳/۱۷ از طریق وبسایت ستاد به آدرس https://covidchallenge.cogc.ir ثبت نمایند.
مهلت ارسال پروپوزال: ۲۷ اردیبهشت لغایت۱۷ خرداد ۱۳۹۹
هدف و اهمیت شرکت در این فراخوان چیست؟

در این فراخوان سنگ بنای مدلی تازه­ از مشارکت نخبگان در ترسیم وضعیت، گفتمان، رفتار و ذهنیت جامعه ایرانی جهت اثرگذاری بر تصمیم-­‌گیری‌های مهم کشور گذاشته می‌شود. در این مدل، تیم­های پژوهشگر و خبره کشور به صورت توزیع شده و گسترده نتیجه تحلیل‌های علمی خود را، که متکی بر پردازش میان­‌رشته‌­ای دادهای عمومی و بزرگ است، برای تصمیم‌­سازی ارائه می‌­دهند.

هدف از این فراخوان، مطالعه و تحلیل اثر شرایط کرونا بر دینامیک رفتار، نگرش و گفتمان جامعه است. کاربردهای اصلی این امر شناخت بهتر جامعه ایرانی در شرایط بحرانی، فهم بهتر اثربخشی سیاست­ها و روش‌های اجرا شده در کشور و کمک به طراحی قدم‌های بعدی برای عبور از این بحران با حداقل تنگنا برای آحاد جامعه است.

به نظر می‌رسد در دنیای امروز مسائلی مانند کرونا که ابهام در آینده را به وجود می آورند بیشتر  از قبل بوجود خواهند آمد و لذا مطالعه رفتار و گفتمان جامعه ایرانی در این پدیده به ما کمک خواهد کرد که در آینده، تاب‌آوری بیشتری در مقابل این گونه مسائل پیدا کنیم.

چه کسانی می‌توانند در این فراخوان شرکت کنند؟

ترکیبی متناسب از متخصصین علوم داده، سیستم‌های هوشمند و متن کاوی به همراه متخصصین علوم شناختی، علوم اجتماعی، ‌روانشناسی، اقتصاد یا … در قالب:

• تیم‌های دانشگاهی
  • شرکت‌ها
  • موسسات فعال
  • تیم‌های تخصصی
مزیت های این رویداد:
  • حضور موثر در مدل جدید مشارکت ملی برای اثرگذاری بر تصمیم‌­سازی و سیاست­گذاری در سطح کلان
  • کمک به شیب­‌سازی به سمت تصمیم سازی متکی بر روش‌های علمی و نوین متکی بر داده‌کاوی هوشمند و علوم شناختی
  • ایجاد ظرفیت برای تشکیل دپارتمان شناختی در شرکت‌ با حمایت ستاد شناختی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
  • استفاده از تجربه داده­‌کاوی هوشمند به توان شناختی جهت تحلیل رفتار سازمانی، تحلیل گفتمان در برندینگ، مارکتینگ و …
  • شبکه سازی با دانشگاه ها و موسسات علمی

حمایت ها

• تامین بخشی از هزینه های پردازشی جهت پردازش کل دادگان.
  • معرفی تیم های برگزیده در سطح ملی.
  • حمایت از حداکثر پنج تیم برگزیده در فاز اول
    o حمایت و تامین هزینه های دوره شتاب‌دهی برای تیم­‌های تخصصی و دانشگاهی نوپا برای تبدیل شده به شرکت دانش بنیان تا سقف ۲۰ میلیون تومان
    o حمایت از شرکت­ها تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان در قالب وام بدون بهره جهت ایجاد و توسعه دپارتمان داده کاوی هوشمند به توان شناختی
  • امکان عقد قرارداد با سه تیم برتر جهت ادامه مسیر و توسعه و تعمیق تحلیل‌ها با استفاده از دادگان موازی.
اهدای جایزه و حمایت از حداکثر پنج تیم برگزیده در فاز اول

o اهدای جوایز نقدی به میزان ۶۰، ۵۰، ۴۰، ۳۰ و ۲۰ میلیون تومان

دفعات مشاهده: 59 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر