اطلاعیه تعطیلی برخی از فعالیت های دانشگاه امام صادق علیه السلام

| تاریخ ارسال: 1399/7/13 |
اطلاعیه مهم و فوری

قابل توجه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه

۱. با استناد به ابلاغیه استانداری تهران مبنی بر تعطیلی دانشگاه ها و مراکز آموزشی، دانشگاه امام صادق علیه السلام از یکشنبه ۱۳ مهر ماه لغایت ۱۸ مهرماه تعطیل می باشد.
۲. جلسات دفاعیه حتی المقدور به صورت مجازی برگزار می گردد. لکن جلسات دفاعیه پایان نامه که به صورت حضوری برنامه ریزی شده، با رعایت حداکثری دستورالعمل های بهداشتی برگزار می شود.
۳. مصاحبه های دکتری طبق برنامه قبلی ادامه می یابد. (ساکنین شهر تهران به صورت حضوری و با رعایت حداکثری دستورالعمل های بهداشتی و ساکنین شهرستانها به صورت مجازی)
۴. لازم به ذکر است که کلاس های آموزشی دانشگاه مانند گذشته به صورت مجازی برگزار می گردد.
۵.  تصمیم گیری در مورد فعالیت دانشگاه پس از تاریخ اعلام شده، منوط به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و ابلاغ استانداری تهران می باشد.

از کلیه اعضاء محترم هیأت علمی، اساتید مدعو، دانشجویان و همکاران درخواست می گردد تا فعالیت های خود را به صورت مجازی انجام داده و از حضور در دانشگاه جداً پرهیز فرمایند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 677 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر