دکتر محمدرضا حیدری؛ معاونت سرمایه انسانی و مدیریت منابع دانشگاه طی مصاحبهای که در اختیار روابط عمومی قرار داد، توضیحاتی پیرامون علل و عوامل افزایش نرخ غذای دانشجویی ارائه نمود. متن این مصاحبه به شرح زیر است:
«ایام اربعین سید و سالار شهیدان را خدمت همگی دانشجویان عزیز، اساتید محترم و کارکنان گرامی تسلیت عرض میکنم. امیداورم زیارت زائرین اربعین مورد قبول حق واقع شده باشد و ما هم که از جاماندگان بودیم، مشمول دعای خیر دوستان باشیم. ایام مبارک آغاز نیم سال تحصیلی ۱۴۰۱_۱۴۰۲ را نیز گرامی میداریم. در واقع تقارن این ایام با اربعین شهادت امام حسین علیه السلام و رحلت پیامبر عزیز اعظم صلی الله علیه و آله و امام حسن و امام رضا علیهما السلام را به فال نیک میگیریم. بعد از حدود چند سال شرایط کرونایی اکنون موقعیت و فرصتی فراهم شده است که با عهد دوباره با اهل بیت علیهم السلام عزم جدی برای یک فعالیت پر ثمر مجاهدانه در عرصه دانش و فرهنگ و ادب حسینی داشته باشیم انشاءالله. همه اساتید عزیز و کارکنان محترم هم کمر همت را برای خدمت به دانشجویان عزیز ببندند تا بتوانیم دانشآموختگانی درخور نام مبارک امام صادق علیه السلام داشته باشیم.
به طور معمول در ابتدای هر سال تحصیلی جدید با توجه به شرایط اقتصادی، بعضی از نرخهای خدمات رفاهی دستخوش تغییر میشود. به طور مشخص نرخ غذای دانشجویان عزیز نیز با توجه به تورم بالغ بر شصت درصدی مواد غذایی و بعضی از اقلام دیگر و همچنین با توجه به طرح مردمی کردن یارانهها و تعلق نگرفتن اعتبار جدید از سوی دولت برای جبران بخشی از افزایش قیمت کالاهایی مانند تخم مرغ، لبنیات، روغن، گوشت و سایر اقلام غذایی، دچار تغییر و افزایش میشود. ما نیز با رویکرد حمایتی از دانشجویان عزیز و با توجه به اینکه میدانیم شدت و حدت شرایط تحمیلی به جامعه به واسطه تورم زیاد است، برای اینکه بتوانیم بخشی از قیمت تمام شده غذا را جبران کنیم، مجبوریم در حد متعارف بخشی از افزایش قیمتها را به ویژه با توجه به عدم افزایش در سالهای کرونایی و تداوم تورم سنگین از طریق افزایش محدود نرخ غذا جبران کنیم که نرخنامه مربوطه از طرف معاونت محترم دانشجویی در اختیار دانشجویان عزیز قرار میگیرد. خوب است یادآوری کنم که حدود پانزده درصد از قیمت تمام شده غذا از دانشجویان عزیز دریافت میشود.
انشالله بتوانیم از طریق تخصیص بهینه منابع و همچنین مدیریت و اصلاح الگوی مصرف و جلوگیری از اتلاف منابع و اسراف غذا و... به نحو احسن حد نصابی از کالری مورد نیاز دانشجویان عزیز را از طریق پخت غذای با کیفیت و مطلوب تأمین کنیم و با هم در محیطی آرام، سالم و با نشاط به انجام وظایف علمی و فرهنگی و اجتماعی خودمان بپردازیم.»
نشانی مطلب در وبگاه معاونت اداری مالی: http://isu.ac.ir/find-7.1431.10915.fa.html برگشت به اصل مطلب